Ełckie Forum Dyskusyjne: Ogólnopolska Kampania Społeczna "Antybudynek" - Ełckie Forum Dyskusyjne

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ogólnopolska Kampania Społeczna "Antybudynek" kampania na rzecz niepełnosprawnych Rate Topic: -----

#1 User is offline   Antybudynek 

• Group: Members

Posted 25 December 2009 - 02:11 PM

Witam!
Jestem przedstawicielem Ogólnopolskiej Kampanii Społecznej na rzecz Osób Niepełnosprawnych "antybudynek". Chciałabym zachęcić Państwa do wzięcia udziału w tej akcji. Polega ona na pokazywaniu budynków użytku publicznego, które nie są przystosowane do potrzeb osób z niepełnosprawnościami.

Organizatorem tejże akcji jest: STOWARZYSZENIE ROZWOJU INICJATYW SPOŁECZNYCH "WSPÓLNOTA" z Kamienia.
Akcja obejmuje każdy budynek użytku publicznego, który nie jest odpowiednio dostosowany do wymagań osób niepełnosprawnych. Mamy tu na myśli brak podjazdów, wind, podnośników oraz niedostosowań wewnętrznych.
Czekamy na Wasze zdjęcia, które możecie wysłać na adres:

redakcja@antybudynek.pl lub antybudynek@gmai.com

Prosimy o załączenie szczegółowego opisu do wysyłanych zdjęć. Przy wysłaniu zdjęć prosimy o opisanie szczegółowe każdego z nich,w celu zweryfikowania adresu niedostosowanego budynku widocznego na wysłanej fotografii, oraz o opisanie formy niedostosowania.
Droga mailowa nie jest jedyną możliwością pokazania nam takiego budynku. Mogą to Państwo zrobić również za pomocą MMS-a. Więcej szczegółów na naszej stronie internetowej.

Fotografie bez opisów nie będą publikowane !

TY NIE MUSISZ BYĆ OBOJĘTNY TAK JAK INNI !

Pozdrawiam serdecznie i życzę Państwu Wesołych Świąt :)
0

#2 User is offline   Antybudynek 

Posted 25 December 2009 - 02:46 PM

View PostAntybudynek, on Dec 25 2009, 14:11, said:

Witam!
Jestem przedstawicielem Ogólnopolskiej Kampanii Społecznej na rzecz Osób Niepełnosprawnych "antybudynek". Chciałabym zachęcić Państwa do wzięcia udziału w tej akcji. Polega ona na pokazywaniu budynków użytku publicznego, które nie są przystosowane do potrzeb osób z niepełnosprawnościami.

Organizatorem tejże akcji jest: STOWARZYSZENIE ROZWOJU INICJATYW SPOŁECZNYCH "WSPÓLNOTA" z Kamienia.
Akcja obejmuje każdy budynek użytku publicznego, który nie jest odpowiednio dostosowany do wymagań osób niepełnosprawnych. Mamy tu na myśli brak podjazdów, wind, podnośników oraz niedostosowań wewnętrznych.
Czekamy na Wasze zdjęcia, które możecie wysłać na adres:

redakcja@antybudynek.pl lub antybudynek@gmai.com

Prosimy o załączenie szczegółowego opisu do wysyłanych zdjęć. Przy wysłaniu zdjęć prosimy o opisanie szczegółowe każdego z nich,w celu zweryfikowania adresu niedostosowanego budynku widocznego na wysłanej fotografii, oraz o opisanie formy niedostosowania.
Droga mailowa nie jest jedyną możliwością pokazania nam takiego budynku. Mogą to Państwo zrobić również za pomocą MMS-a. Więcej szczegółów na naszej stronie internetowej www.antybudynek.pl

Fotografie bez opisów nie będą publikowane !

TY NIE MUSISZ BYĆ OBOJĘTNY TAK JAK INNI !

Pozdrawiam serdecznie i życzę Państwu Wesołych Świąt :)

This post has been edited by Antybudynek: 25 December 2009 - 02:47 PM

0

#3 User is offline   XanankeX 

• Gadu-Gadu: 4085123

Posted 10 February 2010 - 09:33 AM

to ja mogę z mojego okna zrobić fotki :) bo przez ten śnieg to nie wylazłam z domu od Sylwestra :)
Nobody is perfect. I'm nobody.
0

#4 User is offline   Antybudynek 

Posted 28 February 2010 - 03:08 PM

View PostXanankeX, on Feb 10 2010, 09:33, said:

to ja mogę z mojego okna zrobić fotki :) bo przez ten śnieg to nie wylazłam z domu od Sylwestra :)

Zapraszamy serdecznie :-)
0

#5 User is offline   XanankeX 

• Gadu-Gadu: 4085123

Posted 03 March 2010 - 11:20 AM

z miłą chęcią, ale okazało się że mój aparat padł :/

złośliwość losu...
Nobody is perfect. I'm nobody.
0

Share this topic:

Page 1 of 1